Array ( [0] => -55.html [1] => 55 ) Nadstavby na nákladné vozidlá

Farebná schéma portálu: Ružová Modrá Červená Oranžová Zelená Hnedá   Language/jazyk: English Slovensky

Nadstavby na nákladné vozidlá

Spoločnosť Izotrans s.r.o. bola založená v roku 1996 a zaoberá sa výrobou nadstavieb na nákladné vozidla. Sídlo spoločnosti je v centre Šariša v meste Prešov. Počas svojej existencie sa zaradila medzi popredných výrobcov nadstavieb na Slovensku. Vo svojom výrobnom programe má výrobu rôznych druhov nadstavieb ako plachtové, skriňové, pekárenské, izotermické, chladiarenské, mraziarenské. Nadstavby sa vyrábajú vlastnou technológiou a ich rozmerové a typové prevedenie sa upravuje podľa priania zákazníka. Tieto nadstavby je možne montovať na všetky homologizované podvozky schválené Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácii Slovenskej republiky. Výrobný sortiment prispôsobujeme potrebám našich zákazníkov a vývojovým trendom prepravy na Slovensku. Zároveň ponúka dodatočné úpravy interiéru vozidiel typu Furgon ako napríklad zaizolovanie za účelom prepravy potravinárskeho tovaru, úprava na prevoz šatstva a pod. V prípade potreby sme schopný poskytnúť zákazníkom kompletnú ponuku aj s rôznymi doplnkami ako napr. chladiarenské zariadenia CARRIER, THERMO KING, ZANOTTI, hydraulické zdvíhacie plošiny, hydraulické ruky, úpravy interiéru nadstavby na prevoz konfekcie, zadráhovanie nadstavby na prevoz mäsa vo vise, montáž spacích nadstavieb a spojlerov a ďalšie ponuky podľa priania zákazníka. Nadstavby vyrábane firmou IZOTRANS s.r.o. Prešov sú schválené Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácii Slovenskej republiky. Spoločnosť vlastní certifikát riadenia kvality podľa normy DIN EN ISO 9001. Pre výrobu chladiarenských a mraziarenských nadstavieb naša spoločnosť vlastní ATP certifikát o tepelne izolačných vlastnostiach nadstavieb. Servis a montáž zdvižných plošín Spoločnosť Izotrans, s.r.o. zabezpečuje servis a montáž zdvižných plošín Dhollandia. Zdvižné plošiny sú jedinečným pomocníkom pri vykládke a nakládke tovaru. Šetria čas a námahu obsluhy vozidla. Nachádzajú skvelé uplatnenie pri takzvaných „rozvozoch“ tovaru či už na jednotlivé obchodné jednotky, ale aj priamo k zákazníkovi. Tieto produkty sa vyznačujú vysokou kvalitou, zníženými nárokmi na montáž, zvýšenou životnosťou a optimálnou prispôsobivosťou voči rôznym podvozkom a ich rozmerom. Montáž chladiarenskych agregátov Pri požiadavke zákazníka na výrobu chladiarenských alebo mraziarenských nadstavieb naša spoločnosť zabezpečí natypovanie a montáž chladiaceho agregátu značiek: CARRIE www.carrier.sk THERMO KING www.tittl.sk ALEX A ZANOTTI www.autoklima.sk Na spoluprácu s Vami sa teší spoločnosť IZOTRANS Prešov.

Izotrans Iveco AUTO-IMPEX, spol. s r.o.