Priaznivý prvý polrok pre SAE

System Alliance Europe prepravila, čo sa týka kusového tovar za prvú polovicu roka 2,07 mil. zásielok. Je to takmer o štyri percentá viac ako za rovnaké obdobie predchádzajúceho roka.

Celkovo ide o spoluprácu 61 partnerov, ktorí sú s 203 prevádzkami zastúpení v 32 európskych krajinách. Budovanie siete postupuje dopredu s novými pobočkami Heppner Mannheim (DE) a Raben Legnica (PL).

„Odstúpenie partnera Berti Stifte znamenalo vďaka novému škandinávskemu partnerovi Freja viac ako len kompenzáciu. Okrem toho máme nové dopravné spojenia v rámci okruhu ostatných partnerov – celkom 1 812 spojení“, hovorí Uwe Meyer, konateľ spoločnosti System Alliance Europe. „Na rok 2016 sme si vytýčili cieľ 4,1 milióna zásielok – som presvedčený, že aj tento cieľ dosiahneme“, povedal ďalej Meyer.

System Alliance Europe spája kompetentnosť lídrov na trhu medzi prepravnými podnikmi strednej veľkosti. Keď sa zákazník obráti na svojho regionálneho prepravcu, dostane kompletné odborné znalosti európskej platformy zbernej prepravy. Organizačné a informačno-technické predpisy sú zárukou vysokých štandardov kvality, transparentných procesov a spoľahlivej prepravy. Firma Gebrüder Weiss je oficiálnym partnerom System Alliance Europe. Ďalšie informácie získate na internetovej stránke:www.systemallianceeurope.net