Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice MGST

30.03.2017 MGST, s.r.o.

Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice MGST
Hospodárenie s pohonnými hmotami bez finančných strát – pohonné hmoty pod kontrolou

Naše čerpacie stanice pohonných hmôt sú určené hlavne k uskladneniu a k predaju, respektíve výdaju, pohonných hmôt a mazív (benzín, diesel, biodiesel, kerozín, etanol, bioetanol, rastlinných olejov a ADBlue) pre osobné a nákladné automobily, stavebné a banské stroje, ale aj pre motorové lokomotívy, člny a jachty.

Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice MGST predstavujú nové moderné bezobslužné riešenie predajného, resp. výdajného automatu pohonných hmôt.

• MGST Tankcontainer 01
  • MGST Tankcontainer 02
  • MGST Tankcontainer 03
  • MGST Tankcontainer 04

Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice MGST – moderné samoobslužné automatické čerpacie stanice ktoré prevyšujú „konvenčné čerpacie stanice“ vo všetkých smeroch svojim technickým a prevádzkovým riešením.

Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice mgst nie sú stavbou, ale výrobkom, ktorý má všetky súčasti umiestnené kompaktne na zemskom povrchu. Vďaka svojej mobilnosti ich možno umiestniť na základe priania investora alebo prevádzkovateľa v súlade s podmienkami prevádzkovej bezpečnostnej dokumentácie a požiadavkami príslušných úradov, na ktorúkoľvek spevnenú plochu.

Naše produkty a technické vybavenie sú vyrábané s milimetrovou presnosťou vďaka použitiu CNC strojov, čo zaručuje trvalo vysokú kvalitu. Počas celej doby výroby sú všetky časti produktov podrobované prísnym kontrolným testom kvality.

Naše produkty podliehajú komplexnému certifikačnému programu, čo je zárukou, že čerpacie stanice mgst vždy zodpovedajú najmodernejším technickým štandardom. Vďaka použitiu najnovších technológií môžu byť naše čerpacie stanice vystavené rôznym klimatickým podmienkam, teda čerpacie stanice mgst môžu byť umiestnené, respektíve premiestnené kdekoľvek.

Chceme docieliť, aby naše Mobilné samoobslužné automatizované čerpacie stanice mgst boli aj po dlhoročnej prevádzke bezporuchové, čím chceme eliminovať Vaše nečakané vedľajšie výdavky na prevádzku čerpacích staníc.

• Tankstellencontainer-3
  • Tankstellencontainer-5
  • Tankstellencontainer-7
  • Tankstellencontainer-9

Základom našich Mobilných samoobslužných automatizovaných čerpacích staníc mgst je kubická forma nádrží a technického vybavenia umiestnených v prepravnom kontajneri. To Vám zaručuje optimálne využitie priestoru, cenovo prijateľný transport a dokonalú integráciu do okolitého prostredia, poprípade infraštruktúry.

Všetky súčasti našich čerpacích staníc sú vyrobené pre dlhú životnosť. Preto pri návrhu a výrobe našich produktov sa starostlivo rieši nepočetné množstvo konštrukčných detailov, aby sa predišlo poškodeniu v dôsledku korózie, alebo nadmernému užívaniu.

Naše produkty sú osadené štandardne v transportných kontajneroch s ISO normovanými rozmermi, ktoré sú vyrobené z pevnej kvalitnej ocele. Na želanie dodávame aj neštandardné rozmery, k dispozícií s GL alebo TÜV certifikátom.

Všetky významné konštrukčné prvky sú navrhnuté a vyrobené v súlade s medzinárodným schválením DIBt a statických skúšok. Excelentná ochrana proti korózií zabezpečuje dlhú životnosť produktov.

Okrem Mobilných samoobslužných automatizovaných čerpacích staníc mgst dodávame aj transportné, respektíve skladové kontajnery PHM, ktorými môžete zväčšiť kapacitu čerpacích staníc. Dodáme Vám aj mobilné kancelárie, poprípade mobilné obchody a širokú škálu príslušenstva k čerpacím staniciam.

• Tankbau 01
  • Tankbau 02
  • Tankbau 03
  • Tankbau 04

Kvalita: Kvalitu používame a kvalitu ponúkame. Čerpacie stanice mgst sú zárukou kvality.

Bezpečnosť: Optimálnu úroveň bezpečnosti našich produktov dokazujú rôzne národné a medzinárodné osvedčenia.

Cena: Dostupnejšia cena našich produktov vďaka filozofií modulárneho stavebnicového systému nádrží a unifikovaného technického vybavenia aj pri individuálnych požiadavkách.

Čas: Rýchlejšia montáž našich čerpacích staníc na požadovanom mieste vďaka prefabrikovaným, v stavebnicových blokoch transportovaným, komponentom a unifikovanému technickému vybaveniu. „Najviac času zaberie príprava podkladovej plochy.“

Montáž: Unifikované technické vybavenie a prefabrikované komponenty garantujú bezproblémovú montáž našich čerpacích staníc na požadovanom mieste.

Konštrukcia: Individuálne konštrukcie sa spracovávajú s rovnakou dôkladnosťou ako štandardné systémy.

Dlhá živostnosť: Použitie kvalitných a robustných materiálov v našich produktoch garantuje dlhú životnosť. Moderné koncepty produktov spĺňajú požiadavky nasledujúcich desaťročí.

Prevádzka: Ľahká manipulácia a obsluha čerpacích staníc, čo vylučuje potrebu zamestnávať prevádzkarov a znižuje náklady. Naše automatizované produkty obsahujú autonómne systémy.

Požiadavky na pozemok: Vďaka kubickej forme a kompaktnej konštrukcií zariadení zaberajú naše čerpacie stanice veľmi málo priestoru.

Dizajn: Ľahkú integrácia našich čerpacích staníc do požadovaného prostredia zabezpečuje moderný dizajn a individuálna farebnosť.

certifikaty

Viac informácií na mgst.sk