System Alliance Europe s novým riadiacim výborom

Na valnom zhromaždení System Alliance Europe Partnership GbR bol zvolený nový riadiaci výbor. Pre nasledujúce dva roky tvoria grémium nasledujúci páni: Meno Krstné meno   Podnik Frachet  Cédric  Groupe Heppner Haas  Manfred  Streck Transport AG Konzett  Walter  Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. Magnor  Matthias  Hellmann Worldwide Logistics Road & Rail    GmbH & Co. KG Peters  Stephan  Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG Rüter  Oliver  L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG van Dessel  Guido  H. Essers Wolpert  Jürgen  Friedrich Zufall GmbH & Co. KG Zuidgeest  Frans  Mainfreight Europe

Ako predseda riadiaceho výboru pre ďalšie obdobie bol na prvom zasadnutí vymenovaný Oliver Rüter. Za zástupcu bol zvolený Frans Zuidgeest. Oliver Rüter sa vyjadril takto k opätovnému zvoleniu: „Rád budem pokračovať v začatej práci. Stojíme pred veľkými strategickými výzvami. Európska spolupráca sa bude musieť v oblasti digitalizácie pre našich zákazníkov výrazne zlepšiť.“ Rüter ďalej hovorí: „Sieť je vo svojom prelomovom období, môžeme sa rozvíjať veľmi rýchlo. V januári 2018 prechádzame v rámci nášho digitálneho vývoja kompletne na novú základňu IT „Log-IT 2020“. Z novej orientácie vyplynú súčasné a budúce ponuky pre našich zákazníkov a partnerov System Alliance Europe. Prvé koncepty sa majú vypracovať v špeciálne vytvorených inovačných kruhoch.“ Momentálne pozostáva spolupráca z 59 partnerov, ktorí sú zastúpení v 32 európskych krajinách so 193 podnikmi.

System Alliance Europe zjednocuje kompetenciu vedúcich stredne veľkých špedícií v Európe. Ak sa zákazník obráti na svojho regionálneho dopravcu, získa kompletné odborné vedomosti európskej základne zberného nákladu. Vysoké štandardy kvality, transparentné procesy a spoľahlivé prepravy sú garantované na základe organizačných a informačno-technických smerníc. Gebrüder Weiss je oficiálnym partnerom Systému Alliance Europe. Ďalšie informácie nájdete na domovskej stránke: www.systemallianceeurope.net.