Cenník   Prihlásenie   Registrácia

Farebná schéma portálu: Ružová Modrá Červená Oranžová Zelená Hnedá

System Alliance Europe oceňovala svojich partnerov

V Kodani sa udeľovali ceny za výkonnosť (Performance Awards). Aj tento rok boli ceny za výkonnosť vyvrcholením zhromaždenia spoločníkov spoločnosti System Alliance Europe.


Obzvlášť napínavé bolo vyhlásenie ceny 'Partner roka'. Trofej opäť získala spoločnosť Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Rakúsko), a zopakovala si tak svoje víťazstvo. O cenu 'Inovácia roka' sa tento rok mohli partneri uchádzať so svojimi inováciami z roku 2015. Užšie vedenie nakoniec vybralo 4 víťazov, ktorí ich predstavili počas podujatia. Dôležitým kritériom žiadosti bolo, aby mala inovácia pre kooperáciu a jej jednotlivých partnerov pridanú hodnotu. Víťazmi sú  Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Rakúsko), Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG (Nemecko), Nortrail - Norsk Trailer Express AS (Nórsko) a TransFargo AB (Švédsko). V kategórii 'Kvalita', ktorá je rozdelená podľa veľkosti podnikov, sa mohli tešiť z ocenenia 'Víťaz v kvalite' spoločnosť Honold International GmbH & Co. KG v Neu-Ulm (Nemecko) a Streck Transport AG v Möhlin (Švajčiarsko), ktoré ju získali aj minulý rok. Skupina Heppner v La Chapelle St Aubin (Francúzsko) je šťastným víťazom kategórie 'Improvement of the Year (pokrok roka)'. Kritériá boli stanovené na základe mesačných objemových a kvalitatívnych vyhodnotení. Víťazov a ich výsledky oslavovalo 66 účastníkov na večeri v tradičnej reštaurácii v Kodani. 

System Alliance Europe spája kompetentnosť lídrov na trhu medzi prepravnými podnikmi strednej veľkosti. Keď sa zákazník obráti na svojho regionálneho prepravcu, dostane kompletné odborné znalosti európskej platformy zbernej prepravy. Organizačné a informačno-technické predpisy sú zárukou vysokých štandardov kvality, transparentných procesov a spoľahlivej prepravy. Ďalšie informácie získate na internetovej stránke: www.systemallianceeurope.de.

Logo partnera