Cenník   Prihlásenie   Registrácia

Farebná schéma portálu: Ružová Modrá Červená Oranžová Zelená Hnedá

Spoločnosť Gebrüder Weiss rozširuje služby doručovania do domácností vo východnej Európe

Spoločnosť Gebrüder Weiss rozširuje služby doručovania do domácností vo      východnej Európe 

Logisti rozšírujú doručovanie koncovému zákazníkovi pod názvom GW pro.line home v Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku a na Slovensku. 

Medzinárodná prepravná a logistická spoločnosť Gebrüder Weiss rozširuje svoje služby doručovania do domácností vo východnej Európe. Služby etablované na rakúskom trhu sú odteraz dostupné aj v Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku a na Slovensku pod názvom GW pro.line home. Produkt zahŕňa doručovanie tak malých ako aj veľkoobjemových zásielok, expresné dodávky do 24 alebo 48 hodín, doručenie veľkých zásielok dvoj osádkou, telefonické avízo, ako aj dobierku a management vratiek. Pri doručení zásielky koncovým zákazníkom logistická spoločnosť zabezpečuje aj montáž nábytku či pripojenie a inštaláciu elektrických spotrebičov. 

Líder na trhu v oblasti doručovania do domácností v Rakúsku 

 Spoločnosť Gebrüder Weiss pôsobí už dvanásť rokov v odvetví doručovania do domácností a v Rakúsku sa stala lídrom na trhu. V roku 2017 tu spoločnosť doručila okolo 300 000 zásielok. Najväčší dopyt spoločnosť pritom zaznamenala v oblasti doručovania nábytku, domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky (biela a čierna technika). V krátkodobom horizonte plánuje spoločnosť Gebrüder Weiss rozšíriť služby GW pro.line home aj na ďalšie krajiny vo východnej Európe. Ďalšie informácie nájdete na: https://www.gw-world.com/sk/home-delivery-service/   

 O spoločnosti Gebrüder Weiss: Spoločnosť Gebrüder Weiss má asi 6 500 zamestnancov, 150 vlastných firemných pobočiek a jej ročný obrat predstavuje viac ako 1,36 miliardy EUR (2016), vďaka čomu patrí k popredným prepravno-logistickým spoločnostiam v Európe. Spoločnosť Gebrüder Weiss Holding AG so sídlom v rakúskom Lauterachu zastrešuje popri hlavných obchodných odvetviach ako je pozemná preprava, letecká a námorná preprava alebo logistika aj celý rad vysoko špecializovaných riešení pre rôzne odvetvia a združuje dcérske spoločnosti, okrem iných aj x|vise (logistické poradenstvo), tectraxx (špecialista na oblasť high-tech), inet-logistics (softvérové riešenia pre prepravný manažment TMS), dicall (komunikačné riešenia, prieskum trhu, školenia), Railcargo (vlaková preprava) a Balíkové služby Gebrüder Weiss, spoločník rakúskej spoločnosti DPD. Vďaka tomuto prepojeniu dokáže koncern rýchlo a flexibilne reagovať na požiadavky zákazníkov. Rodinná spoločnosť Gebrüder Weiss, ktorej história pôsobenia v preprave siaha do obdobia staršieho ako 500 rokov, je dnes z dôvodu mnohých ekologických, ekonomických a sociálnych opatrení považovaná za pioniera v oblasti trvalo udržateľného hospodárenia.






Logo partnera