Cenník   Prihlásenie   Registrácia

Farebná schéma portálu: Ružová Modrá Červená Oranžová Zelená Hnedá

Pokračuje silná spolupráca medzi Gebrüder Weiss a koncernom Zumtobel

Gebrüder Weiss dostal ďalšie zadanie od značky, ktorá poskytuje komplexné riešenia v osvetlení   


Gebrüder Weiss a koncern Zumtobel budú posilňovať spoluprácu aj v roku 2017. GW začalo od minulého roka postupne preberať veľkú časť distribučnej logistiky pre značku Zumtobel z Vorarlbergu do východnej Európy. „Obchodný vzťah medzi nami a firmou Zumtobel trvajú už viac než tri desaťročia. V oblasti pozemných prepráv sme v ostatných rokoch boli intenzívne aktívni aj v Taliansku a Veľkej Británii. Tešíme sa, že môžeme prevziať aj trasy smerom do východnej Európy, kde je naša vlastná sieť veľmi silná“, hovorí Michael Wohlgenannt, vedúci pobočky Gebrüder Weiss Lauterach.

Rozhodujúcim faktorom pre rozšírenie spolupráce bola vysoká kvalita služieb Gebrüder Weiss, a tiež flexibilita pri doručovaní, napr. priamo na staveniská, ďalej termínované doručenia alebo prepravy nadrozmerných zásielok. „Gebrüder Weiss poznáme už veľmi dlho. Náš vzťah je založený na dôvere, hladkom chode procesov, a to je pre nás dôležité. Oba koncerny ležia v bezprostrednej blízkosti,čo je veľké plus. Krátka vzdialenosť a rýchle dohody – to vieme oceniť“, hovorí Helmut Kuhlmann, riaditeľ logistiky v Zumtobel Lighting GmbH.   

Nároky na kvalitu sú veľkým záväzkom 

Gebrüder Weiss je logistickým partnerom troch medzinárodne úspešných značiek: Zumtobel, Tridonic a Thorn. Všetky tri spadajú pod koncern Zumtobel Group. „Vysoká kvalita služieb, ktoré poskytujeme, nás zaväzuje. So zákazníkom máme rovnaký cieľ, a preto veľmi dobre chápeme, čo si zákazník želá, a v tomto zmysle premýšľame spolu s ním a snažíme sa predvídať. Takto sa nám podarilo dopracovať sa k veľmi efektívnej a silnej spolupráci“, povedal Jochen Humpeler, Corporate Key Account Manager pre spoločnosť Zumtobel Group v Gebrüder Weiss.  

Objednávky prepravy sa týkajú Európy, Ázie a Austrálie – ide o pozemné, letecké a námorné prepravy. Pre Tridonic vykonáva Gebrüder Weiss nielen celú skladovú logistiku v Lauterachu, ale aj ázijské metropoly Singapur a Šanghaj. Realizuje tam kompletnú infraštruktúru skladu podľa európskych štandardov, počínajúc bezpapierovým vychystávaním, cez balenie tovaru až po prepravu. Tok údajov zabezpečujú v GW najmodernejšie IT technológie, ktoré zároveň zabezpečujú vysokú kvalitu skladu a spracovania. 

Logo partnera