Cenník   Prihlásenie   Registrácia

Farebná schéma portálu: Ružová Modrá Červená Oranžová Zelená Hnedá

Mobilné obchodné priestory

19.08.2016 MGST, s.r.o.

Mobilné obchodné priestory vytvorené v rámci  transportného kontajnera zhotoveného podľa ISO normových mier.

Podľa potreby môžete rýchlo v krátkom čase rozšíriť, poprípade vytvoriť obchodné priestory, alebo poskytnúť skladové priestory. Mobilné obchodné priestory sú ako mobilné nekomplikované maloobchodné priestory stále populárnejšie. Mobilné obchodné priestory je možné použiť pre takmer každý účel a poskytujú vysokokvalitné priestory. To je avšak iba zopár výhod našich Mobilných obchodov MGST, ktoré sú vytvorené v rámci transportného kontajnera zhotoveného podľa ISO normových mier.

  • Shopcontainer 01
  • Shopcontainer 02
  • Shopcontainer 03
  • Shopcontainer 04
  • Shopcontainer 05
  • Shopcontainer 06

Mobilné obchodné priestory ponúkajú najvyššiu mieru flexibility

Najväčšia výhoda Mobilných obchodných priestorov tkvie v širokej oblasti ich využitia. Jedná sa o priestory, ktoré môžu byť akokoľvek utvorené podľa požiadaviek oblasti ich použitia. Typické využitie Mobilných kontajnerov je napríklad pri potrebe rozšírenia nejakej predajne. Tu sa dá predaj jednoducho krátkodobo rozšíriť. Montáž prebieha bez oneskorenia, pretože Mobilné obchodné priestory je jednoduché priviezť a sú vždy rýchlo osadené a spustené do prevádzky. Avšak Mobilné obchodné priestory sú stále viac používané ako plnohodnotné predajne. Vďaka pocitu z kvalitného priestoru, ktorý tieto obchody vytvárajú, stavajú konvenčné predajne za seba a navyše znižujú investičné náklady pri novozriadených predajniach. Mnoho menších čerpacích staníc a auto-požičovní používajú túto koncepciu. Predovšetkým pri rôznych podujatiach a kempoch (vrtné stanice, expedícia, a.i.), ktoré často menia miesto, sa zakúpenie Mobilného obchodu rozhodne vyplatí. Môžete ich ľahko napríklad v kempe, na výstavisku alebo pri pracovnom tábore. Keď nastane čas presťahovania, kontajner ľahko naložíte žeriavom alebo vysokozdvižným vozíkom a preveziete na nákladnom aute na iné miesto, kde môže slúžiť ďalej.

Zriaďte si obchod podľa vlastného želania

Naša spoločnosť zabezpečuje pre Mobilné kontajnery komplexný systémový servis. Zabezpečujeme taktiež dodanie a montáž obchodov. Ďalšou veľkou výhodou Mobilných obchodov je, že sú vyrobené a zariadené podľa vašich požiadaviek. Všetko na kontajneri môže byť prispôsobené vašim požiadavkám – cez okná a dvere až po tepelnú a zvukovú izoláciu. Pre nás je samozrejme vysoká kvalita našich produktov dôležitá. Vďaka moderným technológiám majú naše Mobilné obchodné priestory dobrú tepelnú izoláciu, príkladné odhlučnenie, spoľahlivé bezpečnostné systémy – sprostredkúvajú ideálne prostredie. Keď sa ocitnete vo vnútri nášho Mobilného obchodu, sotva si všimnete rozdiel oproti konvenčnej predajni. Celkovo vzaté existuje iba málo vecí, ktoré môžu odradzovať od zakúpenia Mobilného kontajnera ako predajnej plochy. Sú flexibilné, ľahko transportovateľné a individuálne zariaditeľné. U nás si môžete jednoducho vybrať a zadovážiť miesto pre Váš obchod.

K Mobilným obchodným priestorom si môžete navyše objednať napríklad prestrešenie, poplašný alebo kamerový systém.

Máte záujem o Mobilné obchodné priestory?
Prosíme kontaktujte nás prostredníctvom uvedených kontaktov alebo vyplňte náš Kontaktný formulár a zanechajte nám Vaše požiadavky!

Viac informácií na mgst.sk

Logo partnera